perjantai 2. toukokuuta 2014

because i'm happy

Sama ihana onnellisuus vaan jatkuu täällä päässä, ja mun puolestani saa edelleen jatkua! Työharjoittelussa on superkivaa, en muista milloin viimeksi työkaverit olisivat olleet noin mukavia ja vaikka aamun väsymys on aivan hirmuista, lähden silti joka aamu iloisena töihin!


Uusi kämppikseni muutti tänne. Onneksi tavaraa ei ollut paljoa, olin jo ehtinyt unohtaa kuinka ikävää tavaroiden raahaaminen portaikossa on. Kaikki muu meni hissillä paitsi sänky ylös ja mun tuoli kellariin, mutta voi jumpe sitä ähertämistä. Yhteiseloa on takana nyt vajaa viikko ja kaikki on sujunut oikein mukavasti. Ukko ja Elsa ovat tehneet tuttavuutta ja myllänneet kämppiksen huoneessa, onneksi ihan luvan kanssa :-)


Vappu meni oikein rennoissa ja lievästi tylsissä tunnelmissa. Söin pari munkkia ja pari metrilakua, palelin kaupungilla ja nukuin paljon. Yo-lakki ei sovi edelleenkään yhtään sen paremmin kuin sinä päivänä kun sen sain, mutta silti sitä oli mukava pitää päässä. Vappu oli yksi lapsuuteni lempparipäivistä, mutta sitäkin enemmän odotan... synttäreitä!! Huomenna juhlitaan pienesti ja sievästi, koska oikea juhlapäivä on vasta maanantaina. Jännittää. Ikäkriisi pahenee. En ole vieläkään naimisissa Lauri Ylösen/Cristiano Ronaldon/Mica Ikosen/Alexander Rybakin kanssa, en ole töissä, en ole miljonääri, en ole Spice Girl enkä edes äiti. Hirvittävästi tekemistä ja vuosi vuodelta vähemmän aikaa.

4 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun voit noin hyvin!

    Hyvää synttäriä! Ei tuossa iässä voi olla ikäkriisiä!! Ja Lauri Ylönen on sulle nuorelle neidolle jo liian vanha ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos jo etukäteen :--) hah,höpsis! Lauri Ylönen ei ole koskaan liian vanha :-D Lauri ota yhteyttä!

      Poista
  2. Älä huoli, nuori olet vielä ja sulla on monta vuotta aikaa tavoitella noita haluamiasi asioita! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, toivotaan nyt ainakin että töitä saisin :-D tämä stressaaminen on ihan hassua mutta silti jokavuotinen perinne!

      Poista