tiistai 1. heinäkuuta 2014

the last page

Aiemmin olen ääneenkin pohtinut blogin kohtaloa, ja tänään päätin, että on aika laittaa Blindfolds nukkumaan. Tämä blogi ei anna minulle enää mitään, eikä minulla ole antaa mitään sille; en muista ikinä ottaa kuvia enkä oikeastaan haluakaan, en jaksa kirjoittaa mistään mitä tapahtuu enkä muutenkaan koe olevani millään tavalla kiinnostavassa elämäntilanteessa julkista blogia ajatellen. Tavalliset päivät ovat liian tavallisia ja jännittävät päivät ovat enemmänkin päiväkirjamateriaalia.

Kiitos teille lukijoille, kaikille 111 rekisteröityneelle sekä teille muillekin jotka blogiani luitte ja kommentoitte! Piilotin kaikki postaukset, mutta saatan ehkä käydä niitä läpi ja julkaista uudelleen suosikkejani, suurin osa vanhemmista postauksista nimittäin saa aikaan vain häpeää ja punastelua :-D Siitä huomaakin, kuinka aika on ajanut ohi minun pienestä blogistani! Kirjoittelu sopi aiempaan elämäntilanteeseen, hassuttelin ja kuvasin jokaisen käänteen ja julkaisin ne luettavaksi. Nyt mietin liian kriittisesti kaikkea mitä julkaisen, olen jotenkin liian tietoinen siitä, että tututkin lukevat näitä ajatuksia, joiden soisin olevan vain yleismaailmallista pohdintaa eikä niitä yhdistettäisi minuun. Vaikea juttu selittää, ymmärtääkö joku mitä tarkoitan?

Ehkäpä joku päivä palaan bloggaamisen pariin, mutta ainakaan tällä hetkellä ei tunnu siltä. Luen kuitenkin edelleen teidän blogejanne, joten ihan näin helposti ette minusta pääse eroon. :-)

Mukavaa heinäkuuta, heippa!

PS. Viimein minua onnisti. Pääsin TAMKiin opiskelemaan liiketaloutta!

22 kommenttia:

  1. Ounou! :( Suosikkeja vaan julkaisemaan uudelleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mut ensin kunnon hengähdystauko koko hommasta! :-)

      Poista
  2. Hei onnea kouluun pääsystä :3 itsekin miettinyt sinne hakua ehkä vuoden päästä!

    ja ikävää että lopetat :c onneksi voi seurata aina instagramissa ^^

    VastaaPoista
  3. Eikä, tulee hirvee ikävä. Mut nauti elämästä!

    VastaaPoista
  4. EIIIIIIiiiiiiiiiiiiiih :--(
    No mutta, aika aikaa kutakin.

    p.s. ONNEA HURJASTI!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, turha sitä on väkisin yrittää jatkaa. Vaikka yritin ajatella, että eihän mun mikää pakko ole sinne kirjoittaa koko ajan ja ei oo mitään paineita, niin silti jotenkin ahdisti koko blogin olemassaolo. Parempi näin :-)

      kiitti!! Olen kyllä hurjan innoissani :-)

      Poista
  5. Onnittelut uudesta opiskelupaikasta ja hyvät jatkot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja hyvää jatkoa sullekin, edelleen kyllä jatkan sun elon seuraamista täällä :-)

      Poista
  6. Voi harmi, sun blogia on ollut ilo seurata. Mutta toki uusien tuulten kutsuun kannattaa vastata.. :)

    Paljon onnea uuteen kouluun ja uusille teille!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että olet viihtynyt! kiitos paljon, hyvää jatkoa sullekin :-)

      Poista
  7. Voi eii, onpa harmi kun lopetat! Vaikka ymmärränkin, että ei väkisin kannata kirjoitella elämästään, jos se ei tunnu oikealta.

    Itelle tää oli yks harvoista blogeista, jota jaksoin seurata ja päivittäin käydä kattomassa, ootko jotain kirjotellu. Jotenkin sun ajatukset monesti niin samantyyppisiä, kuin itellä on, että oli fiilis kuin tunnettais ihan irl. Hassua sanoo näin vaan blogitekstien perusteella, mut kuitenkin!

    Toivottavasti vielä joskus palaat. Törmäillään Instagramissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana kommentti, kiitos paljon. :-) <3 ehkä vielä joskus tulee aika blogille, mut instassa nähdään!

      Poista
  8. Mitä me nyt luetaan?!!

    VastaaPoista
  9. Voih, suren. Sulla on ollut ihania höpötyksiä, kuvia, kissajuttuja. Olet minusta valtavan kaunis ja ihaillen olen katsonut jokaisen kuvan, jonka olet itsestäsi laittanut. Muinoin päivittelit banneria aika tiuhaan ja niissä olit aina jumalaisen kaunis. Anssi -video Lady Gagan kappaleesta on jäänyt valtavan hyvin mieleen myös. Sen näytin miehellekin. Nyt kun sanoin ääneen, että voih, tämä blogi lopettaa, niin mies tiesi mistä puhutaan vasta kun mainitsin Anssi -kissan. :)

    Kaikkea hyvää, sinä maaginen olento. Uskon melkein, että olet keijukainen. Sinulla on niin keijukaisen kasvot. <3 Toivottavasti löydät onnen, sen minkä ansaitset. Sen miehen, joka sinusta välittää ihan koko sydämellään, eikä koskaan päästä irti.

    Ja uskon, että löydät. Olen siitä täysin varma. Tähdet tuolla taivaalla sen jo ennustaa. Sinne se on kirjoitettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi apua kun kirjoitit ihanasti <3 kiitos paljon ja hauska tietää, että nämä jutut täällä ovat naurattaneet ja muutenkin viihdyttäneet, senhän takia alunperin aloinkin kirjoittamaan. jään edelleen sunkin blogia seurailemaan, kuten tähänkin asti!!

      Poista
    2. mulla tekis mieli vaan pelkästään tän kommentin takia jatkaa :-D oot aivan ihana, voi vitsit. <3

      Poista
  10. No voi hitsi :( Onnea kuitenkin kaikkeen tulevaan ja ennen kaikkea uuteen opiskeluun, ihan huippua! <3

    VastaaPoista
  11. Apuaaaa ehdin pitkästä aikaa lukemaan blogeja ja tällaisia suru-uutisia täällä! Hirveän moni blogi on kyllä kuollut viime aikoina... Mutta tsemppiä uuteen opiskelupaikkaan!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpä. se voi olla tää kesä! mulla on monesti tullu tän kuluneen kuukauden aikana sellanen olo, että olispa kiva kirjottaa blogiin tästä ja tästä tapahtumasta/ajatuksesta/asiasta, eli jonkinlainen pieni palo on vielä tätä kohtaan. kiitos, olen kyllä aika innoissani tuosta TAMKista!! :-)

      Poista